2015-2016 Bahar Dönemi Final Mezunları Geçici Mezuniyet Belgesi Durumları

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı bahar dönemi final sınavları sonunda mezun olup listede ismi olmayan ve kütüphane borcunu ödeyen öğrencilerimiz;

Dilekçe ile başvuru yapmaları veya   hukukogrenciisleri@marmara.edu.tr    adresine mail göndermeleri halinde (Öğrenci numarası da yazılarak) mezuniyet işlemleri tamamlanıp geçici mezuniyet belgeleri hazırlanacaktır.

Geçici Mezuniyet belgeleri şahsen veya noter onaylı vekaletname ile alınabilinir.

Geçici Mezuniyet Belgelerinin imza ve evrak kayıt numaraları tamamlanıca tekrar duyuru yapıldıktan sonra teslim edilecektir.

Bütünleme sınavları sonrasında mezun olan öğrencilerimizin mezuniyet işlemleri devam etmektedir.

Geçici Mezuniyet Belgesi ve mezuniyet durumunu görmek için tıklayınız.

2015-2016 Bahar Dönemi Final Mezunları Geçici Mezuniyet Belgesi Durumları.

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 26.06.2016 16:33:38 tarihinde güncellenmiştir.