2017 Yaz Okulu Sonrası Mezunların Geçici Mezuniyet Belgesi Durumu. (Tek ders mezunları için ayrı bir duyuru mevcuttur)

Aşağıda ismi bulunan öğrencilerimizin geçici mezuniyet belgeleri hazırlanmış olup 03.10.2017 tarihinden itibaren teslim edilmeye başlanacaktır.

(Tek ders  mezunları için ayrı bir duyuru mevcuttur.)

Geçici Mezuniyet belgelerinin şahsen (Nüfus Cüzdan Fotokopisi getirilerek)  veya noter onaylı vekaletname (Vekalet eden ve vekalet verenin Nüfus Cüzdan Fotokopisi getirilerek)  ile teslim alınması mümkündür.

Yaz okulu sonrası mezunu olup da (tek ders ile mezun olanlar dışındakiler) aşağıdaki listede ismi olmayıp talepte bulunmak isteyen,

ismi olup bilgileri yanlış olan, kütüphane borcu olup (Bu konu, Kütüphanenin bilgisi dahilindedir)  bu borcunu ödeyen..... öğrencilerimizin;

Fakültemize dilekçe ile başvuru yapmaları veya   hukukogrenciisleri@marmara.edu.tr  adresine mail göndermeleri halinde

(Öğrenci ve T.C. Kimlik numaraları da yazılarak) mezuniyet işlemleri tamamlanıp geçici mezuniyet belgeleri hazırlanacaktır.

Bu durumdaki mezunların işlemleri tamamlanınca aşağıdaki liste güncellenecek olup yine buradan takip edilmesi gerekmektedir.

Adı Soyadı
UĞUR YILDIRIM
YAĞMUR DEMİRHAN
YASEMİN ÖZTÜRK

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 05.10.2017 16:12:33 tarihinde güncellenmiştir.