667 SAYILI KHK İLE KAYIT YAPTIRANLAR

667 SAYILI KHK İLE KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİMİZ;

bys.marmara.edu.tr  adresine girerek ilk şifre oluştur kısmından Bilgi Yönetim Sistemine kayıtlanmaları gerekmektedir.

Bilgi Yönetim Sistemine kayıt yaptırdıktan sonra profil bilgilerim kısmından fotoğraf yüklemesi yapılmalıdır.

Muafiyet işlemleri için Ders içerikleri ve transkriptler (Transkript imzalı ve mühürlü olmalı) dilekçe ile birlikte Fakültemiz Evrak Kayıt Bürosuna teslim edilmelidir.

Muafiyet sonucunda intibaklar yapılacak olup 1. ve 2. sınıflara intibakları yapılanlar Yıllık müfredatta,

3. ve 4. sınıflara intibakları yapılanlar dönemlik müfredatta öğrenim göreceklerdir.

Muafiyet talebinde bulunma talebi olmayan ve  ders kaydını yapmayan öğrenciler dillekçe ile başvuruda bulunabilirler. (alınmak istenen dersler yazılarak)

hukukogrenciisleri@marmara.edu.tr adresine e-posta adresinden (geri dönüş, 2-3 iş gününde yapılmaktadır.) veya öğrenci işleri bürosuna gelerek  İletişime geçebilirsiniz.

667 Sayılı KHK ile Kapatılan Üniversitelerden ÖSYM tarafından Üniversitemize Yerleştirilen Öğrencilerin İşlemleri Öiğrenci İşleri Daire Başkanlığı Duyurusu için tıklayın

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 04.10.2016 21:51:27 tarihinde güncellenmiştir.