AF YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI VE ÖĞRENCİ NUMARALARI (Güncelleme:08.11.2018)

Öğrenci Numaraları:

130218828  DİLEKNUR  CEYLAN KASTRAT

130218829 SİNAN OKUMUŞ

130218830 UFUK TOPALOĞLU

SONUÇLANAN AF YATAY BAŞVURULARI VE YAPILMASI GEREKENLER (LÜTFEN, AŞAĞIDAKİ AÇIKLAMANIN TAMAMINI OKUYUNUZ)

1. İLK ÖNCE MARMARA OBYS’YE GİRİŞ YAPILMALIDIR. GİRİŞ YAPARKEN İLK ŞİFRE OLUŞTUR KISMINDAN BİLGİLER GİRİLECEKTİR. BURADA VERİLEN ŞİFREDE ÖZEL KAREKTERLER YER ALDIĞINDAN ŞİFREYİ KOPYALAYIP SONRA YAPIŞTIRMANIZ ÖNERİLİR. BİLGİSAYARDA YAPILMASI DAHA UYGUN OLACAKTIR.

,GÜNDE BİR KONTROL EDİLMEKTEDİR)

2. HARÇ BEDELLERİ İLE İLGİLİ DAHA SONRA BİLGİLENDİRME YAPILACAKATIR.

3. OBYS’de (Öğrenci Bilgi Yönetim Sisteminde) MÜFREDAT BAŞLIĞI ALTINDA VE FAKÜLTEMİZ İNTERNET SAYFASINDA ÖĞRENCİ BAŞLIĞI ALTINDA DERS İÇERİKLERİ İLE MÜFREDAT YER ALMAKTADIR. MÜFREDATTA YER ALAN DERSLER YAZILMALIDIR HER SEÇİMLİK DERS GRUBUNDAN 1 DERS SEÇİLECEKTİR.

SADECE 1. SINIFTAN DERS SEÇİLECEKTİR.

DİLEKÇEMİZ, ISLAK İMZALI OLMALIDIR. DİLEKÇE, POSTA YOLUYLA GÖNDERİLECEKSE DE DİLEKÇE İLE BERABER KİMLİK FOTOKOPİSİ DE GÖNDERİLMELİDİR.

4.GENEL BİLGİLENDİRMELER İÇİN İNTERNET SAYFAMIZDA DUYURULAR BAŞLIĞI ALTINDAKİ; "DERS SEÇİMİ HARÇ YATIRILMASI VE GENEL BİLGİLENDİRMELER" KLAVUZUNUN MUTLAKA OKUNMASI GEREKMEKTEDİR. BU KLAVUZDA ÖĞRENİM SÜRESİ BOYUNCA İHTİYAÇ DUYULAN EN TEMEL BİLGİLER YER ALMAKTADIR. BİLGİ EDİNME KAPSAMINDA BU SAYFAYA YÖNLENDİRİLECEKSİNİZ.

HERHANGİ BİR DURUMDA FAKÜLTEMİZ İNTERNET SİTESİNİN İLETİŞİM BİLGİLERİNDE YER ALAN E-POSTA HESABINA MAİL GÖNDEREBİLİRSİNİZ.

BU DUYURU SİZLERDEN GELEN SORULARA GÖRE GÜNCELLENECEK OLUP; BU DUYURNUN TAKİBİ YETERLİ OLACAKTIR.

Sonuçlar için tıklayınız.

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 08.11.2018 09:33:13 tarihinde güncellenmiştir.