AMFİ DAĞILIMLARI (2017-2018 GÜZ VİZE SINAVLARI / DÖNEMLİK MÜFREDAT)

SINAVLARA İLİŞKİN GENEL AÇIKLAMALAR

--Sınava girerken; öğrenci kimlik kartı ya da güncel tarihli (01.09.2017 ve daha sonraki tarihli) öğrenci belgesi ile girilmelidir.

--Sınava girerken; programa (Birinci veya İkinci Eğitim) ve öğrenci numarasına göre ilan edilen listedeki amfide/sınıfta sınavlara girilmelidir.

--Sınavlardan önce Hukuk Fakültesi web sayfası ile panolarda ilan edilen ve öğrenci numara aralığına göre düzenlenmiş “Amfi Dağılım Listesi” öğrencilerin hangi amfide sınava gireceklerini göstermektedir. Bu listeye göre amfiler de; öğrencilerin hangi sırada oturacağı listeler yer almaktadır. Listeler de ismi yer almayan öğrencilerin sınava girebilmeleri için Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna başvurması gerekmektedir.

TABİ OLUNAN MÜFREDATLARA (YILLIK VE DÖNEMLİK) GÖRE SINAVLARA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR

30.10.2017-10.112017 tarihleri arasında yapılan sınavların tamamı dönemlik müfredata tabi olanlar içindir. Yıllık müfredat öğrencilerin sınav tarih aralığı, Üniversitemiz resmi internet sitesinin ana sayfasında yer alan “Akademik Takvim” başlığı altında “Özel Takvim Uygulayan Birimler” kısmında yer almaktadır.

Lütfen, öncelikle duyurunun tamamını okuyunuz. Amfi dağıılımı için tıklayınız.

BAŞARILAR DİLERİZ.

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 27.10.2017 20:18:58 tarihinde güncellenmiştir.