Amfi Dağılımları (27 Mart - 07 Nisan 2017) Lütfen Açıklamanın Tamamını Okuyunuz!

AŞAĞIDA YER ALAN DUYURU,  SINAVLARIN DURUMUNA GÖRE GÜNCELLENECEĞİNDEN SINAVLARDAN ÖNCE BU DUYURUYU OKUMANIZ FAYDALI OLACAKTIR.

FAKÜLTEMİZ İNTERNET SİTESİNDE İLAN EİLMİŞ SINAV TAKVİMİNDEKİ;

“ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ

TÜRK DİLİ

İNGİLİZCE”

SINAVLARI HEM DÖNEMLİK HEM DE YILLIK MÜFREDAT ÖĞRENCİLERİNİN SORUMLU OLDUĞU SINAVLAR OLUP YILLIK MÜFREDAT ÖĞRENCİLERİN 2. VİZE SINAVIDIR.

DİĞER SINAVLARIN TAMAMI, DÖNEMLİK MÜFREDAT ÖĞRENCİLERİN SORUMLU OLDUĞU SINAVLARDIR.

SINAVLARA GİRERKEN;

1.ÖĞRENCİ KİMLİK KARTI VEYA ÖĞRENCİ BELGESİ İLE GİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR,

2.NUMARA ARALIĞINA GÖRE OLUŞTURULAN AMFİ DAĞILIM LİSTESİNE GÖRE AMFİLERDEKİ LİSTEYİ KONTROL ETTİKTEN SONRA SINAVA GİRİLMESİ ÖNEM TAŞIMAKTADIR,

3.BELİRTİLEN AMFİLERDE VE BELİRTİLEN SIRALARDA GİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR,

4.LİSTELERDE İSMİ OLMAYAN ÖĞRENCİLERİN SINAVA GİRMEMESİ GEREKTİĞİNDEN LİSTELERDE İSMİ OLMAYIP DERS KAYDINI YAPMIŞ OLAN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSUNA DANIŞMASI GEREKMEKTEDİR.

AŞAĞIDA BİLGİLERİ YER ALAN DERSİN/DERSLERİN SINAVLARI İÇİN BİLGİLENDİRMELER:

“ADLİ TIP” DERSİNİN SINAVINDA OPTİK FORM KULLANILACAĞINDAN; SINAV İÇİN KURŞUN KALEM, SİLGİ… BULUNDURULMASI GEREKMEKTEDİR.

"İNSAN HAKLARI II" DERSİNİN SINAVINDA OPTİK FORM KULLANILACAĞINDAN; SINAV İÇİN KURŞUN KALEM, SİLGİ… BULUNDURULMASI GEREKMEKTEDİR.

"İKTİSAT II" DERSİNİN SINAVINDA OPTİK FORM KULLANILACAĞINDAN; SINAV İÇİN KURŞUN KALEM, SİLGİ… BULUNDURULMASI GEREKMETEDİR.

"DEVLETLER UMUMİ HUKUKU " DERSİNİN SINAVINDA OPTİK FORM KULLANILACAĞINDAN; SINAV İÇİN KURŞUN KALEM, SİLGİ… BULUNDURULMASI GEREKMETEDİR.

AMFİ DAĞLIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 31.03.2017 17:28:06 tarihinde güncellenmiştir.