AMFİ DAĞILIMLARI (5-6 Haziran) Lütfen, Önce Açıklamayı Okuyunuz!

SINAVLARDA AMFİ DAĞILIMLARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

1.Sınava girerken; öğrenci kimlik kartı ya da güncel tarihli (08.05.2017 ve daha sonraki tarihli) öğrenci belgesi ile girilmelidir.

2.Sınava girerken; programa (Birinci veya İkinci Eğitim-Tek Numara/Çift Numara ) ve öğrenci numarasına göre ilan edilen listedeki amfide/sınıfta sınavlara girilmelidir.

3.Sınavlardan önce Hukuk Fakültesi web sayfası ile panolarda ilan edilen ve öğrenci numara aralığına göre düzenlenmiş “Amfi Dağılım Listesi” öğrencilerin hangi amfide sınava gireceklerini göstermektedir. Bu listeye göre amfilerde; öğrencilerin hangi sırada oturacağı listeler yer almaktadır. Listelerde ismi yer almayan öğrencilerin sınava girebilmeleri için Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna başvurması gerekmektedir.

4.Amfi dağılım listesinde;

a)    “Numara Aralığı Dışındaki Bütün Öğrenciler, Bu Amfide” açıklaması yer alıyorsa bu açıklama; Özel, Farabi, Erasmus, ÇAP, YAP öğrencilerinin gireceği amfiyi göstermektedir. Eğer numara aralığı KHK ile kayıtlanan öğrencileri kapsamıyorsa bu öğrenciler de yukarıdaki açıklamanın yer aldığı amfide sınava girecektir. Bu numaralar imza listelerinin en sonunda yer almaktadır.

b)   “Öğrencilerin Tamamı Bu Amfide” açıklaması yer alıyorsa bu açıklama; Birinci veya İkinci Eğitim-Tek Numara/Çift Numara ayrımına göre sadece bir derslikte sınav yapılacağından numara aralığı belirtilmediği anlamı taşımaktadır.

c)    "07" İle Başlayan Numaralar   Bu Amfide (Eski Yıllıklar) açıklaması yer alıyorsa; Birinci veya İkinci Eğitim-Tek Numara/Çift Numara ayrımına göre ders ismine bakıldıktan sonra bu açıklamaya göre sınava girilmelidir. Bu numaralar imza listelerinin en başında yer almaktadır.

5.Yıllık ve dönemlik müfredatın; Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili ve Edebiyatı ile İngilizce derslerinin finalleri, sırasıyla; 30 Mayıs’ta, 31 Mayıs’ta ve 1 Haziran 2017’ de yapılacaktır. Bu derslerin bütünleme sınavları, yine sırasıyla; 13, 14, 15 Haziran 2017 tarihinde yapılacaktır. Yıllık müfredatlar için sadece bu derslerin bütünleme sınavları bu tarihlerde yapılacak olup diğer derslerin bütünleme sınav tarih aralığı, Üniversitemiz akademik takviminde yer almaktadır.

6. Dönemlik müfredatlar için diğer derslerin bütünleme sınavları, final sınavlarının akabinde başlayacak olup; Fakültemiz web sayfasından ilan edilecektir.

BAŞARILAR DİLERİZ.

AMFİ DAĞILIM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 02.06.2017 17:20:42 tarihinde güncellenmiştir.