Artı Üç Ders Sonuçları (08.10.2018) / DUYURUNUN TAMAMINI OKUYUNUZ.

18.09.2018 ve öncesine ait artı üç ders alma başvuru dilekçeleri değerlendirilmiş olup sonuçlar ve bilgilendirmeler aşağıda yer almaktadır. Bu tarihten sonra dilekçe verenlerin bu sayfayı takip etmesi yeterlidir.

Dersle, Dekanlığımızca atanacak olup; öğrencilerin herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur.

Artı üç ders alma esasları internet sayfasında "Ders Seçimi, Harç Yatırılması ve Genel Bilgilendirmeler" klavuzunda yer almaktadır.

Harç borcundan dolayı ders ataması yapılamayan öğrenciler, 24.09.2018 mesai bitimene kadar harçlarını yatırabilir.

Herhangi bir durumda, hukukogrenciisleri@marmara.edu.tr e-posta adresine mail gönderebilirsiniz (Mail içeriğine TC Kimlik ve öğrenci numaraları da yazılarak).

2018-2019 güz dönemi artı üç ders alma sonuçları için tıklayınız. (BYS'ye aktarılmış olup kontrol edilmesi önerilir)

08.10.2018 tarihli sonuç için tıklayınız

BAŞARIALR DİLERİZ.

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 09.10.2018 14:47:04 tarihinde güncellenmiştir.