BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ, BÜTÜNLEME SINAVI UYGULAMA ESASLARI

1.) DÖNEMLİK MÜFREDATA TABİ ÖĞRENCİLER, 2016-2017 GÜZ DÖNEMİNDE GİRMEDİKLERİ FİNAL SINAVININ BÜTÜNLEME SINAVINA GİREBİLİRLER.

2.) DÖNEMLİK MÜFREDATA TABİ ÖĞRENCİLERin BÜTÜNLEME SINAVLARI NEDENİYLE FİNAL SINAVININ MAZERET SINAVI YAPILMAYACAKTIR.

3.) DÖNEMLİK MÜFREDATA TABİ ÖĞRENCİLERDEN FİNAL SINAVINA GİRMEYEN VEYA MAZERET SINAVI BAŞVURUSU YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ BÜTÜNLEME SINAVINA GİREBİLİRLER.

4.) DÖNEMLİK MÜFREDATA TABİ ÖĞRENCİLERDEN GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV SONUÇLARI  “FF VE FD”  OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ BÜTÜNLEME SINAVINA GİREBİLİRLER.

5.) HARFLİ BAŞARI NOTU; “DD, DC” VEYA DAHA YUKARI OLAN ÖĞRENCİLER BÜTÜNLEME SINAVINA GİREMEZLER.

BAŞARILAR DİLERİZ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÖNLİSANS VE LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ

SINAV VE BAŞARI DEĞERLENDĠRME YÖNERGESİ

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 18.01.2017 19:52:57 tarihinde güncellenmiştir.