DİKEY GEÇİŞ SINAVI SONRASI KAYITLANANLAR HAKKINDA DUYURU

DİKEY GEÇİŞ SINAVI SONRASI KAYITLANANLARIN MUAFİYET İŞLEMLERİNİN TAMAMLANMIŞ VE İNTİBAKLAR 2. SINIFA YAPILMIŞTIR (YILLIK MÜFREDAT). MUAFİYET İŞLEMLERİ TAMAMLANANLARIN MUAF OLUNAN DERSLERİ TRANSKRİPTLERDE GÖRÜNÜR HALDE OLUP  BYS'DEN KONTROL EDİLEBİLİNİR.

14.11.2016'DA MUAFİYETLERİ TAMAMLANANLARIN MUAF DERSLERİ, TRANSKRİPTLERE EN GEÇ 15.11.2016 TARİHİNDE YANSITILACAK OLUP TEBLİĞLER 18.11.2016'da BAŞLAYACAKTIR. 22.11.2016'DA HAZIR OLACAKTIR.

MUAFİYETİ 15.11.2016'YA KADAR TAMAMLANIP ELDEN TESLİM ALINMAMIŞ MUAFİYET SONUÇLARI İSE BYS'DE KAYITLI ADRESLERE, 22.11.2016 TARİHİNE KADAR TEBLİĞ EDİLECEKTİR BU NEDENLE BYS'den "BİLGİLERİM" BAŞLIĞI ALTINDA YER ALAN ADRES VE TELEFON BİLGİLERİNİZİ LÜTFEN KONTROL EDİNİZ.

MUAFİYETLERİ SONUÇLANANLARDAN DERS SEÇİMİ YAPMAK İSTEYENLER ISLAK İMZALI DİLEKÇEYE DERSLERİN İSİMLERİNİ YAZARAK FAKÜLTEMİZ YAZI İŞLERİNE DİLEKÇELERİNİ TESLİM EDEBİLİRLER.

DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER:

EN FAZLA 12 DERS SEÇİLEBİLİNİR VE SEÇİLECEK DERSLER, ÖNCE BİRİNCİ SINIFTAN SONRA İKİNCİ SINIFTAN SEÇİLMELİDİR. TEBLİĞDEN SONRA İTİRAZ DİLEKÇESİ VERMENİZ VE BUNUN SONUCUNDA MUAFİYETLERİNİZİN DEĞİŞMESİ DURUMUNDA BU DURUM TRANSKRİPTLERİNİZE YANSITILACAKTIR.

TABİ OLDUĞUNUZ MÜFREDAT; BYS'DE MÜFREDAT BAŞLIĞIA ALTINDA YER ALMAKTA OLUP DERS SEÇİMİ YAPARKEN BURADAN YAPABİLİRSİNİZ.

SEÇİMLİK DERS SEÇERKEN; BİRİNCİ SINIFTA "SEÇİMLİ DERS 2 (SD2)" GRUBUNDAN İKTİSAT SEÇİLMELİDİR. İKİNCİ SINIF "SEÇİMLİK DERS 4 (SD4)" GRUBUNDAN İSE MALİYE DERSİ SEÇİLMELİDİR.

BYS ÜZERİNDEN FOTOĞRAF YÜKLEMİŞ OLANLARIN (EN AZ 10 GÜN ÖNCESİNE KADAR), KAMPÜS KARTLARI HAZIR OLUP; GÖZTEPE YERLEŞKESİNDEKİ DENİZBANK STANTINDAN ALINABİLİR.

ÜNİVERSİTEMİZ MEVZUATLARINI LÜTFEN OKUYUNUZ. http://www.marmara.edu.tr/universite/yonetim/mevzuat/

BARILAR DİLERİZ.

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 15.11.2016 10:49:35 tarihinde güncellenmiştir.