DÖNEMLİK ÖĞRENCİLER YÜZDE ON'LUK BAŞARI SIRALAMASI

İLAN EDİLEN LİSTE TASLAK LİSTE OLUP; KESİN LİSTE, İTİRAZLAR SONUCUNDA YENİDEN OLUŞTURULACAK OLUP GÜNCELLENEN LİSTE 08.02.2018 TARİHİNDE TEKRAR İLAN EDİLİP ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞIMIZA GÖNDERİLECEKTİR.

AŞAĞIDAKİ BİLGİLER ÇERÇEVESİNDE LİSTEYE GİRME HAKKI OLUP DA LİSTEDE YER ALMAYANLAR, DURUMLARINI DİLEKÇE İLE YA DA hukukogrenciisleri@marmara.edu.tr ADRESİNE E-POSTA İLE FAKÜLTEMİZE BİLDİREBİLİRLER.
YÜZDE ONLUK LİSTE İÇİN BİLGİLENDİRME

1.YÜZDE ONLUK LİSTE, HANGİ SINIF VE DÖNEM İÇİN HESAPLANIYORSA; O SINIF VE O DÖNEMDEKİ BÜTÜN DERSLER ALINARAK ALINAN BÜTÜN DERSLERDEN BAŞARILI OLUNMASI GEREKMEKTEDİR.

2.YÜZDE ONLUK LİSTE, HANGİ DÖNEM İÇİN HESAPLANIYORSA MÜFREDATTA O DÖNEMDE YER ALAN DERSLERİN NOT ORTALAMASINA GÖRE HESAPLAMA YAPILIR. ÜST SINIFTAN DERS ALINMIŞSA ÜST SINIFTAN VE/VEYA ALT SINIFTAN ALINAN DERSLER İLGİLİ DÖNEM ORTALAMASINA DAHİL EDİLMEZ.

ÖRNEĞİN; 4. SINIF 7. DÖNEM İÇİN HESAPLAMA YAPILIYORSA; MÜFREDATTA, 7. DÖNEMDE YER ALAN DERSLERE GÖRE HESAPLANAN ORTALAMA SONUCUNDA YÜZDE ONLUK LİSTELER İLAN EDİLİR.

3.KATKI PAYINI YATIRMIŞ VEYA YATIRACAK OLANLAR İÇİN İADE YAPILACAKTIR. HARÇ İADELERİ İÇİN www.bys.marmara.edu.tr"ADRESİNE GİREREK BİLGİLERİM KISMINDAN " BANKA BİLGİLERİNİN TAMAMININ 15.02.2018 TARİHİNE KADAR DOLDURULMASI GEREKMEKTEDİR

BANKA HESABI ÖĞRENCİYE AİT OLMALIDIR (BÜTÜN BANKALARA AİT HESAPLAR OLABİLMEKTEDİR.) BELİRTİLEN TARİHLERDE BYS(BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ) NE BANKA BİLGİLERİNİ GİRMEYEN ÖĞRENCİLER ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞINA ŞAHSEN BAŞVURU YAPMALARI GEREKMEKTEDİR.

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 10.02.2018 15:41:45 tarihinde güncellenmiştir.