Ek Madde-1 Merkezi Yerleştirme Puanıyla Yatay Geçiş sonuçları ve yapılacak işlemler. (Lütfen Öncelikle Duyurunun Tamamını Okuyunuz)

• Adayların, kesin kayıt için 21-23 Eylül 2016 tarihleri arasında saat 16:30' a kadar  Fakültemize müracaat etmeleri gerekmektedir.
  • (Kesin kayıt için güncel tarihli öğrenci belgesi getirilmesi zorunludur.)
  • Kesin kayıt için dilekçe veren öğrenciler için öncelikle öğrenci numaraları alınacak ve web sayfamızda ilan edilecektir.
  • KAYITLANMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİN YAPACAĞI İŞLEMLER İÇİN SADECE WEB SAYFAMIZI TAKİP ETMELERİ YETERLİ OLACAKTIR (Öğrenci numaralarının verilmesi, Bilgi Yönetim Sistemine kayıt işlemleri, ders muafiyetleri ve ders kayıtları bu web sayfasında ilan edilecektir.)

Yapılan ilanlardan sonra herhangi bir sorun ile karşılaşılması durumunda hukukogrenciisleri@marmara.edu.tr  adresine e-posta gönderebilirsiniz.

ÖİDB İLANI

Ek Madde-1 Merkezi Yerleştirme Puanıyla Yatay Geçiş ile Öğrenci Alım İşlemleri

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 27.09.2016 16:21:37 tarihinde güncellenmiştir.