Farklı Üniversiteler İçin Yapılan Yaz Okulu Başvuruları Hakkında

1) Anabilimdalı Başkanlıkları tarafından yapılan değerlendirme sonuçları için (Tıklayınız)

Başka bir üniversitede yaz okuluna kayıtlanma talebiyle verilen dilekçelerin durumu hakkında  (Tıklayınız)

2) Başka bir üniversitede yaz okuluna kayıtlanma talebi Üniversitemiz Yaz Okulu Yönetmeliğine tabi olup;  Bir öğrenci azami öğrenim süresi boyunca en fazla oniki saatlik dersi başka üniversiteden alabilir".

3) Öğrencilerin, kayıtlanmak istedikleri yaz okulunda ders seçimi yaparken, GANO'larını ve bulundukları sınıfı öncelikle dikkate almaları gerekir..

Örneğin, 2.sınıfta görünen ve GANO'su 3,00'ın altında olan bir öğrenci 4.sınıftaki dersleri alamaz.

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 17.06.2016 20:16:52 tarihinde güncellenmiştir.