Farklı Üniversitelerden yaz okulu alınması hakkında 27.06.2016

Farklı Üniversitelerden yaz okulu alınması hakkında yapılan değerlendirme sonuçları için  (Tıklayınız) 27.06.2016

2) Başka bir üniversitede yaz okuluna kayıtlanma talebi Üniversitemiz Yaz Okulu Yönetmeliğine tabi olup;  Bir öğrenci azami öğrenim süresi boyunca en fazla oniki saatlik dersi başka üniversiteden alabilir".

3) Öğrencilerin, kayıtlanmak istedikleri yaz okulunda ders seçimi yaparken, GANO'larını ve bulundukları sınıfı öncelikle dikkate almaları gerekir..

Örneğin, 2.sınıfta görünen ve GANO'su 3,00'ın altında olan bir öğrenci 4.sınıftaki dersleri alamaz.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fakültemizde 2015-2016 eğitim öğretim döneminde yaz okulu programı uygulanmayacağından;

Başka üniversiteden yaz okulunda ders alma talepleri için  aşağıda yer alan Başvuru Formu,  bilgisayara indirildikten sonra doldurulmalıdır (Sadece beyaz alanlar doldurulacaktır).

Bilgisayar ortamında doldurulan dilekçenin excel formatında (pdf.odf.jpeg dosya türüne çevrilmemelidir) hukuk.basvuru@marmara.edu.tr e-posta hesabına gönderilmesi gerekir.

E-posta yoluyla gönderilen dilekçenin çıktısı alınarak imzalanmalı ve öğrenci işleri bürosuna teslim edilmelidir.

Başvuru Formu için (TIKLAYIN)

Kabul edilen derslerin sonucuna göre dilekçe verilecek ise gidilecek üniversitenin kayıt  takviminin gözönünde bulundurulması ve  başvuruların ilgili Üniversitenin ön kayıtları başlamadan en az 5 iş günü önce verilmesi gerekir.

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 28.06.2016 23:38:07 tarihinde güncellenmiştir.