FİNAL SINAVLARI SONRASI MEZUNİYET DURUMLARI (DUYURU LÜTFEN, OKUYUNUZ!)

Aşağıdaki listede, Fakültemiz resmi internet sitesindeki duyuruya istinaden geçici mezuniyet belgesi için (Final Sınavı Sonrası Mezunlar) dilekçe veren ya da bu talebini hukukogrenciisleri@marmara.edu.tr  e-posta hesabına mail göndererek iletenlerin geçici mezuniyet belge durumları yer almaktadır.

Geçici Mezuniyet belgelerinin şahsen (Nüfus Cüzdan Fotokopisi getirilerek)  veya noter onaylı vekâletname (Vekâlet eden ve vekâlet verenin Nüfus Cüzdan Fotokopisi getirilerek)  ile teslim alınması mümkündür.

2017-2018 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi final sınavları sonunda mezun olma durumlarına istinaden oluşturulan aşağıdaki listede ismi olmayıp talepte bulunmak isteyen, ismi olup bilgileri yanlış olan, kütüphane borcu olup (Bu konu, Kütüphanenin bilgisi dahilindedir)  bu borcunu ödeyen..... öğrencilerimizin;

Fakültemize dilekçe ile başvuru yapmaları veya   hukukogrenciisleri@marmara.edu.tr  adresine mail göndermeleri halinde (Öğrenci ve T.C. Kimlik numaraları da yazılarak) mezuniyet işlemleri tamamlanıp geçici mezuniyet belgeleri hazırlanacaktır. Bu durumdaki mezunların işlemleri tamamlanınca aşağıdaki liste güncellenecek olup yine buradan takip edilmesi gerekmektedir.

Bütünleme ve Tek Ders işlemleri için daha önce yapılan duyuruya bakıla bilinir.

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 19.07.2018 12:10:36 tarihinde güncellenmiştir.