Final Sınavları Sonrası Mezuniyet Durumları(04.07.2017)

FİNAL SINAVLARI SONRASI MEZUNİYET DURUMLARI (DUYURU LÜTFEN, OKUYUNUZ!)

Aşağıdaki listede, Fakültemiz resmi internet sitesindeki duyuruya istinaden geçici mezuniyet belgesi için (Final Sınavı Sonrası Mezunlar) dilekçe veren ya da bu talebini hukukogrenciisleri@marmara.edu.tr  e-posta hesabına mail göndererek iletenlerin geçici mezuniyet belge durumları yer almaktadır.

Bu listede, “GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ HAZIR“  ifadesi yer alıyorsa mezuniyet işlemleri tamamlanmış olup; belge, Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosundan teslim edilmeye hazırdır anlamı taşımaktadır.

Geçici Mezuniyet belgelerinin şahsen (Nüfus Cüzdan Fotokopisi getirilerek)  veya noter onaylı vekaletname (Vekalet eden ve vekalet verenin Nüfus Cüzdan Fotokopisi getirilerek)  ile teslim alınması mümkündür.

2016-2017 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi final sınavları sonunda mezun olma durumlarına istinaden oluşturulan aşağıdaki listede ismi olmayıp talepte bulunmak isteyen, ismi olup bilgileri yanlış olan, kütüphane borcu olup (Bu konu, Kütüphanenin bilgisi dahilindedir)  bu borcunu ödeyen..... öğrencilerimizin;

Fakültemize dilekçe ile başvuru yapmaları veya   hukukogrenciisleri@marmara.edu.tr  adresine mail göndermeleri halinde (Öğrenci ve T.C. Kimlik numaraları da yazılarak) mezuniyet işlemleri tamamlanıp geçici mezuniyet belgeleri hazırlanacaktır. Bu durumdaki mezunların işlemleri tamamlanınca aşağıdaki liste güncellenecek olup yine buradan takip edilmesi gerekmektedir.

Bütünleme sınavı sonrası mezun olanlar da aşağıdaki duyuruya göre işlemlerini gerçekleştirebilir. 25 Hazirandan sonra Hukuk Fakültesi resmi internet sayfasında bütünleme sonrası mezun durumları ile ilgili yine böyle bir duyuru yer alacaktır.

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 06.07.2017 13:02:00 tarihinde güncellenmiştir.