FİNAL,BÜTÜNLEME VE TEK DERS MEZUNİYET DURUMLARI (LÜTFEN DUYURUYU DA OKUYUNUZ!)

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı bahar dönemi final,bütünleme ve tek ders sınavları sonunda mezun olma durumlarına istinaden oluşturulan listede ismi olmayan, ismi olup bilgileri yanlış olan,kütüphane borcu olup bu borcunu Kütüphaneye ödeyen..... öğrencilerimiz;

Dilekçe ile başvuru yapmaları veya   hukukogrenciisleri@marmara.edu.tr  adresine mail göndermeleri halinde (Öğrenci numarası da yazılarak) mezuniyet işlemleri tamamlanıp geçici mezuniyet belgeleri hazırlanacaktır.

Geçici Mezuniyet belgeleri şahsen veya noter onaylı vekaletname ile alınabilinir.

Geçici Mezuniyet Belgelerinin imza ve evrak kayıt numaraları tamamlanıca tekrar duyuru yapıldıktan sonra teslim edilecektir.

Aşağıdaki Lisetelerde geçici mezuniyet durumu imzalandı yazıyor ise belge teslim edilmeye hazırdır.

Final Sınavları Sonrası Geçici Mezuniyet Belgesi ve mezuniyet durumunu görmek için tıklayınız.

Bütünleme Sınavları Sonrası Geçici Mezuniyet Belgesi ve mezuniyet durumunu görmek için tıklayınız.

Tek Ders Sınavları Sonrası Geçici Mezuniyet Belgesi ve mezuniyet durumunu görmek için tıklayınız.

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 08.08.2016 15:50:58 tarihinde güncellenmiştir.