Komisyona Gidecek Olan Yıllık Öğrenciler Vize Mazeret Başvuruları

Komisyona Gidecek Olan Yıllık Öğrenciler Vize Mazeret Başvurları

Komisyona Gidecek Liste Kesin Değildir.

Öğrencilerimizin kendilerine ait veri kayıtlarının teyidi için yayınlanmıştır.

listede hata olması durumunda düzeltilmesi için talebin

1. hukuk.basvuru@marmara.edu.tr

• e.posta hesabına gönderilmesi gerekir.

MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ  MADDE 21 -

(2)   Ara sınavların mazereti yapılır.

Bütünleme sınavı uygulaması olmayan birimlerde yarıyıl/yıl sonu sınavının mazereti yapılır.

Bütünleme sınavı uygulaması olan birimlerde yarıyıl/yıl sonu sınavının mazereti bütünleme sınavında uygulanır,

bütünleme sınavının mazereti yapılmaz.

Bu fıkrada belirtilenler dışında kalan sınavlar için mazeret sınavı yapılmaz.

Mazeret sınavının telafisi yapılmaz.

(3)    Mazeretli oldukları günler içinde yapılan sınavlara giren öğrencilerin sınavları geçersiz sayılır.

(4)    Aynı gün ve saatte sınavları çakışan öğrencilere, giremedikleri sınavlar için mazeret sınavı hakkı tanınır. Çift anadal,yandal programlarından yararlanan öğrenciler de bu kapsam içerisinde dahil edilir ve bu öğrencilere ikiden fazla derslerinin çakışması halinde mazeret sınavına girme hakkı verilir. Bu durumdaki öğrencilerin de ilgili birime bu maddenin birinci fıkrasında belirtilen süre içinde bir dilekçeyle başvurmaları zorunludur.

NOT:

DERSİN ARA(VİZE) SINAVINA GİRİLDİĞİ VE AYNI DERS İÇİN MAZERET SINAVINA GİRMEK İÇİN SAĞLIK RAPORU VE DİLEKÇE VERİLMEKTEDİR.

MAZERET SINAVI İÇİN DİLEKÇESİ MAZERET KOMİSYONU TARAFINDAN KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİMİZİN İLGİLİ YÖNETMELİK MADDESİ UYARINCA

VİZESİNE GİRDİĞİ VE MAZERET SINAVI TALEP ETTİĞİ DERSİNİN MAZERET SINAVINA GİRİLMEDİĞİNDE (SINAVA GİRMEDİ -1) OLARAK NOTU İŞLENECEK VE BU NOT VİZE NOTU OLACAKTIR

DİLEKÇELER FAKÜLTE SEKRETERLİĞİNDEDİR

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 13.02.2018 09:24:14 tarihinde güncellenmiştir.