Kurumlar Arası Yatay Geçiş TASLAK LİSTE (12.08.2017)

2017-2018 Eğitim dönemi için 14 Temmuz 2017 tarihinde yapılan duyurumuza

İstinaden 27.07.2017 tarihleri arasında yapılan başvurular incelenerek taslak liste  hazırlanmıştır

Taslak Liste sıralaması Kabul/Red Durumlarına bakılmaksızın

1.) Başvurduğu Eğitim Yılı

2.) Başvurduğu Yarıyıl

3.) Oluşan Başarı Puanına göre yapılmaktadır

Puan hesaplaması MÜ Yatay Geçiş Yönergesi  10.MADDE (3) Fıkrasına göre yapılmakatadır

Merkezî yerleştirme ile öğrenci alan programlara başvuran adayların değerlendirilmesinde, adayın başvuru yaptığı ÖSYS puan türünde almış olduğu ÖSYS puanı ve 100 puan üzerinden GANO’su dikkate alınır ve aşağıdaki formül kullanılarak adayın değerlendirme puanı hesaplanır:

Adayın ÖSYS puanı                            Adayın GANO'su

Değerlendirme puanı =     _______________________  × 80  +   __________________ × 20

Programın taban puanı                          100,00

TASLAK LİSTE BAŞVURAN ADAYLARIN PUANLARINININ YAZIMININ DOĞRULUĞUNUN İNCELENMESİ İÇİN YAYINLANMIŞTIR.

Listelere itiraz, hukukogrenciisleri@marmara.edu.tr adresi üzerinden e-posta ile veya Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna dilekçe verilmesi suretiyle yapılabilir.

taslak listeye  itiraz konusu olabilecek eksik evrakların başvuru tarihleri sonrasında temin ve teslim edilmesini içeren talepler işleme alınmayacaktır.

KESİN LİSTE başvuru yoğunluğu ve kontrol incelemeleri nedeniyle ilan 14.08.2017 tarihine uzamıştır.

Her türlü bilgi için Fakültemiz İnternet Sayfasında yapılan duyuruların takibi gerekmektedir.

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 14.08.2017 12:51:58 tarihinde güncellenmiştir.