Mezuniyet İşlemleri ve Tek Ders Sınav Amfileri (2016-2017 Güz)

Konu: 2016-2017 Güz dönemi sonunda final veya bütünleme sınavları sonrasında mezun olan ve tek ders sınavına girecek öğrenciler hakkında

A) Final veya bütünleme sınavı sonunda mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimiz;

Final veya bütünleme sınavı sonunda mezun olmaya hak kazanan öğrencilerin, mezuniyet işlemlerinin tamamlanıp geçici mezuniyet belgelerinin düzenlenmesi için Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna dilekçe vermeleri ya da hukukogrenciisleri@marmara.edu.tr e-posta hesabına mail atmaları gerekmektedir.

Bu öğrencilerin; dilekçeyle başvurmadan önce aşağıdaki hususlara dikkat etmesi önem taşımaktadır:

1. Alınan ve tamamlanan birikimli kredinin; 203/240 olması gerekmektedir.

2. Mezun olunabilinmesi için GANO’nun 2,00 veya daha yukarı bir oranda olması gerekmektedir.

B) Tek ders sınavına gerecek olan öğrencilerimiz ise;

01.02.2017 tarihinde saat 14:00'te yapılacak olan tek ders sınavına girmek için ve tek ders sınavının sonuçlarından sonra mezuniyet işlemlerinin tamamlanıp geçici mezuniyet belgelerinin düzenlenmesi için 31.01.2017 tarihine kadar Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna dilekçe verilmesi ya da hukukogrenciisleri@marmara.edu.tr e-posta hesabına mail atmaları gerekmektedir.

1. Tabi olunan müfredattaki 1 (Bir) ders dışında diğer derslerin tamamı alınıp başarılı olma şartı söz konusudur. Başarısız olup da sınavına girilmek istenen tek dersin, güz veya bahar dönemi dersi olması tek ders sınavına girme koşulu için engel teşkil etmemektedir.

2. GANO’su 2,00 veya daha yukarı bir oranda olmayan öğrencilerin, tek ders sınav sonucu ile birlikte GANO’sunun 2,00 veya daha yukarı bir orana yükseltebilecek olması gerekmektedir.

--- Bütün derslerinden başarılı olup da GANO’su 2,00 olmayan öğrenciler de mezun olabilmek için not yükseltmek amacıyla tek ders sınavına girebilirler.

Not: Geçici mezuniyet belgeleri hazırlananların listesi Fakültemiz web sayfasında “Duyurular” başlığı altında yer alacaktır. Bu nedenle, bu işlemin takibinin ilgili web sayfasından yapılması gerekmektedir.

TEK DERSE GİRECEK ÖĞRENCİ LİSTESİ AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR. TEK DERSE GİRME TALEBİ OLUP DA LİSTEDE OLMAYANLARIN, hukukogrenciisleri@marmara.edu.tr E-POSTA HESABINA MAİL ATMALARI YETERLİ OLCAKTIR. LİSTEDEKİ BAZI ÖĞRENCİLERİN; MUAFİYET İŞLEMLERİ, SINAV

SONUCUNA İTİRAZ DİLEKÇELERİ... MEVCUT OLUP BU İŞLEMLER SONUÇLANMADIĞINDAN, MAĞDUR OLUNMAMASI ADINA TEK DERS SINAVINA GİREBİLİRLER ANCAK İŞLEMLERİN OLUMSUZ SONUÇLANMASI HALİNDE BU ÖĞRENCİLERİN TEK DERS SINAV NOTLARI İLAN EDİLMEYECEK YANİ TRANSKRİPTLERE

YANSITILMAYACAKTIR. LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.

BAŞARILAR DİLERİZ.

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 31.01.2017 18:46:15 tarihinde güncellenmiştir.