Yaz Okulu Başvuruları Sonuçlanan Dersler

Anabilimdalı Başkanlıklarından gelen değerlendirme sonuçları doğrultusunda; Sakarya, Beykent ve İzmir Üniversitelerinde yaz okulunda ders alma talebinde bulunan öğrencilerimizin talep sonuçları hakkında Tıklayınız.

Not-1: Başvuruların değerlendirilmesi devam etmekte olup özellikle emsal teşkil etmesi açısından yayımlanan liste, 15.06.2016 tarihinde güncellenerek ilan edilecektir.

Not-2: İlan edilen bu liste, Fakültemizdeki derslerin diğer Üniversitelerdeki dersler ile uyumlu veya uyumsuz olduğunu göstermektedir. Öğrencilerimizin, ders alırken, GANO'larını ve bulundukları sınıfı dikkate almaları gerekmektedir

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 16.06.2016 15:50:46 tarihinde güncellenmiştir.