Yaz Okulu Notları ve Mezuniyetler (Güncelleme:01.10.2018)

--Yaz okulu notları girilmiştir (Girilemeyen durumlar ve yapılması gerekenler aşağıdadır)

--Tek ders sınavında başarısız olan ya da mezun olmaya GANO'su yetmeyen öğrencilerden ders kaydı yapmak isteyenler; dilekçe ile fakültemize başvurmalıdır.

-- Yaz okulu sonrasında ve yazokulu sonrası tek ders ile mezun olma aşamasına gelen öğrencilerimizden gelen dilekçeler ve BYS'den alınan veriler neticesinde oluşturlan liste aşağıdadır. Listede olması gerekirken listede

olmayan öğrencilerin mail göndermeleri  halinde gerekli kontroller yapılacaktır. Listedeki öğrenciler mezun edilmiş olup geçici mezuniyet belgeleri hazırdır.

Geçici Mezuniyet belgelerinin; şahsen veya noter onaylı vekâletname (Vekâlet eden ve vekâlet verenin Nüfus Cüzdan Fotokopisi getirilerek)  ile saat 16.30'a kadar teslim alınması mümkündür.

Yaz okulu sonrası ve yaz okulu sonrası tek ders mezuniyet durumu için tıklayınız. (Daha sonra diplomalar hazır olduğunda, Fakültemiz internet sayfasında "ÖĞRENCİ" başlığı altında "Hazır olan Diplomalar, Duplikatalar

Hakkındaki Bilgiler ve İşlemler" kısmından duyurulacaktır. Bu nedenle bu bölümün takibi yeterli olacaktır. )

---Kütüphane borcu olan öğrenciler mezun edilmemiştir.

Yaz okulunda girilemeyen notlar:

1: Öğrenim süresi boyunca 5 ders alan öğrencilerin 4 dersi işlenmiştir.

2: Akdeniz Üniversitesinden Uluslararası Özel Hukuk derslerinden her iki dönemini almak gerektiğinden sadece bir dönemini alanların ders notları işlenmemiştir.

3:Şartlı kabul edilen (I veya II sayılması şartı ile) dersler için saydırma dilekçesi olmayan öğrencilerimizin notları girilmemiştir.

--Akdeniz, Doğuş, Gazi ve Sakarya Üniversitesinden ders alıp not girişi yapılmamış öğrencilerimizin;

hukukogrenciisleri@marmara.du.tr e-posta hesabına mail göndermeleri gerekmektedir.

E-posta da; alınan dersin hangi derse sayılacağı DETAYLI belirtilmelidir (Gönderilen maillerde öğrenci numarası, isim ve soyisim mutlaka yazılmalıdır.)

(Eşdeğerliliği belirli olan dersi yazmaya gerek yoktur / Şirketler Hukukunun Ticaret Hukuku 2 ye sayılması gibi)

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 08.10.2018 09:39:58 tarihinde güncellenmiştir.