YAZ OKULU SONRASI TEK DERS MEZUNLARININ GEÇİCİ MEZUNİYET BELGELERİ

Aşağıda ekli mlistede ismi bulunan 2017 yılı yaz okulu sonrası tek ders mezunlarının geçici mezuniyet belgeleri hazırlanmış olup 06.10.2017 tarihinden itibaren teslim edilmeye başlanacaktır.

Geçici Mezuniyet belgelerinin şahsen (Nüfus Cüzdan Fotokopisi getirilerek)  veya noter onaylı vekaletname (Vekalet eden ve vekalet verenin Nüfus Cüzdan Fotokopisi getirilerek)  ile teslim alınması mümkündür.

2017 yılı yaz okulu sonrası tek ders mezunu olup da (tek ders ile mezun olanlar dışındakiler) aşağıdaki listede ismi olmayıp talepte bulunmak isteyen, ismi olup bilgileri yanlış olan, kütüphane borcu olup (Bu konu, Kütüphanenin bilgisi dahilindedir)  bu borcunu ödeyen..... öğrencilerimizin;

Fakültemize dilekçe ile başvuru yapmaları veya   hukukogrenciisleri@marmara.edu.tr  adresine mail göndermeleri halinde

(Öğrenci ve T.C. Kimlik numaraları da yazılarak) mezuniyet işlemleri tamamlanıp geçici mezuniyet belgeleri hazırlanacaktır.

Bu durumdaki mezunların işlemleri tamamlanınca aşağıdaki liste güncellenecek olup yine buradan takip edilmesi gerekmektedir.

LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 13.10.2017 15:35:25 tarihinde güncellenmiştir.