YAZ OKULU SONRASI TEK DERSLER VE MEZUNİYETLER.(LÜTFEN ÖNCELİKLE DUYURUYU OKUYUNUZ!)

Aşağıda, "yaz okulu sonrası tek ders sınav notlarına" ve "yaz okulu sonrasında" mezun olmaya hak kazananların listesi yer almaktadır.

Listelerde yer alan öğrencilerimizin tek ders notlarının işlenmesi ve mezuniyet işlemlerinin tamamlanması için harç borçlarının silinmesi gerekmekte olup buna istinaden listeler, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına gönderilmiştir. (27.09.2016 tarihinde ve saat:18:30' da)

Harçların silinmesi sonrasında mezuniyet işlemleri hemen gerçekleştirilecek ( Yaz okulu sonrası tek ders  ve yaz okulu sonrası mezunların) ve Geçici Mezuniyet Belgeleri hazırlanacaktır.

--Listelerde yer alan bilgilerde herhangi bir hata söz konusu ise bu durum hakkındaki dilekçelerini Fakültemiz öğrenci işleri bürosuna teslim edebilirler.

--Mezuniyet için dilekçe vermeyenler, dilekçelerini Fakültemiz öğrenci işleri bürosuna teslim edebilirler.

hukukogrenciisleri@marmara.edu.tr adresine de e-posta ile ulaşabilirsiniz.

LİSTELER; DİLEKÇELERİNİZE VE MEZUNİYET DURUMLARINIZA GÖRE GÜNCELLENECEĞİNDEN WEB SAYFAMIZDAKİ DUYURULARI TAKİP ETMENİZ YETERLİ OLACAKTIR.

Yaz okulu sonrası (yaz okulu sonrası tek ders sınavına girmeden) mezunları (Dilekçe verenlere göre işlem tesis edilmiştir.) için tıklayınız.

Yaz okulu sonrası tek ders durumları (2016-2017 güz dönemi harçlar silinince notlar işlenecktir.)  için tıklayınız.

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 02.10.2016 22:08:02 tarihinde güncellenmiştir.