Yaz Okulunda Diğer Birimlerden/Üniversitelerden Ders Alma Talebinde Bulunan Öğrenci Listesi Ve Ders İçerik Durumları (12.06.2016 14:00)

Yaz okulu için yapılan başvurular hakkında tıklayınız. (12.06.2016 14:00 itibarıyla güncellenmiştir)

Listedeki derslerden ders içerikleri onaylı olanlar için ayrıca ders içeriği getirilmesine gerek yoktur.

Ders içerikleri onaysız olan öğrencilerimizin ders alma durumları da Anabilim Dalları tarafından incelenecek buna göre görüş oluşturulacaktır.

Maltepe ve Beykent Üniversiteleri Hukuk Fakültelerinin müfredatında yer alan bütün derslerin onaylı ders içerikleri Fakültemizde mevcut olduğu için bu Üniversitelerden ders içeriği getirilmesine gerek yoktur. (Diğer onaylı ders içerikleri için listeye bakınız.)

Bilgisayar ortamında doldurulan talep dilekçesinin excel formatında (pdf.odf.jpeg dosya türüne çevrilmemelidir) hukuk.basvuru@marmara.edu.tr e-posta hesabına gönderilmesi gerekir.

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 17.06.2016 11:44:33 tarihinde güncellenmiştir.