YÖKSİS BİLGİSİ GÖNDERİMİ RAPORU (20.10.2016 09:59)

lGönderimi başarı yapılan mezun sayısı 10114 kişiye ulaşmıştır Liste için Tıklayınız

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlık Numarası Hata uyarısı verenler için tıklayınız

hatalı numaralariçim acil olarak hukukogrenciisleri@marmara.edu.tr  adresine kimliğinin ve diplomanın resmini göndermelidirler

YÖKSİS Bilgi Girişi (2008 Öncesi Kayıtlananlar)

YÖKSİS bilgisi eksik olan mezunlarımızın  hukukogrenciisleri@marmara.edu.tr  e-posta hesabına:

1.) Nüfus cüzdanının her ikiyüzünün resmi yada digital taranmış halini,

2.) Diplomanın resmi ekinde olmalı

(eğer her ikisinide ulaşılamıyorsa mezuniyet bilgisi olarak fakültemizce karşılaştırmak üzere

1.) Kayıt tarihi

2.) Mezuniyet tarihi

3.) mezuniyet transkript not ortalaması

4.) Diploma numarası

5.) Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlık Kimlik Numarası

ayrıntılı olarak e-posta da belirtilmelidir.)

Mesai saatleri içerisinde Fakültemize ulaşan bilgiler Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına gün içinde en kısa sürede gönderilmektedir.

Not : YÖKSİS bilgileri 2008 öncesi kaydolan ve Öğrenci Bilgi Yönetim Sisteminde kayıtlı olmayan mezunlarımız içindir.

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 20.10.2016 09:05:59 tarihinde güncellenmiştir.