YÜZDE ON'LUK BAŞARI SIRALAMASI (GÜNCEL)

KESİN LİSTE  ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞIMIZ WEB SAYFASINDA İLAN EDİLMİŞTİR.

YÜZDE ON LİSTELERİNİN TESPİTİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME:

1. YÜZDE ONLUK LİSTE, HANGİ SINIF İÇİN HESAPLANIYORSA; O SINIFTAKİ BÜTÜN DERSLER ALINARAK ALINAN BÜTÜN DERSLERDEN BAŞARILI OLUNMASI GEREKMEKTE VE ALT SINIFTAN ALINMAMIŞ VEYA BAŞARISIZ OLUNAN DERSİN OLMAMASI GEREKMEKTEDİR.

2. YÜZDE ONLUK LİSTE, HANGİ SINIF İÇİN HESAPLANIYORSA İLGİLİ SINIF MÜFREDATINDA YER ALAN DERSLERİN NOT ORTALAMASINA (GANO) GÖRE HESAPLAMA YAPILIR. ÜST SINIFTAN DERS ALINMIŞSA ÜST SINIFTAN ALINAN DERSLER İLGİLİ DÖNEM ORTALAMASINA DAHİL EDİLMEZ.

ÖRNEĞİN; 2. SINIF  İÇİN HESAPLAMA YAPILIYORSA; TABİ OLUNAN MÜFREDATTA, 2. SINIFTA YER ALAN DERSLERE GÖRE HESAPLANAN ORTALAMA SONUCUNDA YÜZDE ONLUK LİSTELER İLAN EDİLİR (ÜST SINIFTAN DERS/DERSLER ALINMIŞSA BU DERSLER YÜZDE ON'LUK HESAPLAMALARINDAKİ YANO İÇİN KULLANILMAZ)

3. KATKI PAYI İADELERİ İÇİN "BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİNDEKİ" BANKA BİLGİLERİNİN TAMAMININ DOLDURULMASI GEREKMEKTE OLUP BANKA HESABI ÖĞRENCİYE AİT OLMALIDIR. BU BİLGİLERİNİN TAMAMI DOLDURULDUKTAN SONRA BAŞKA BİR İŞLEME GEREK OLMAYIP BÜTÜN BANKA HESAPLARI OLABİLMEKTEDİR.

YANO:Yarıyıl Ağırlıklı Not Ortalaması (YILLIK MÜFREDAT OLDUĞUNDAN BİR YIL'I KAPSAMAKTADIR)

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 17.10.2017 16:36:04 tarihinde güncellenmiştir.