Yüzde On'luk Dilime Giren Öğrenciler Hakkında Duyuru

* Yüzde onluk liste, hangi sınıf ve dönem için hesaplanıyorsa; o sınıf ve o dönemdeki bütün dersler alınarak alınan bütün derslerden başarılı olunması gerekmektedir.

* Yüzde onluk liste, hangi dönem için hesaplanıyorsa ilgili dönem müfredatında yer alan derslerin not ortalamasına göre hesaplama yapılır. Üst sınıftan ders alınmışsa üst sınıftan alınan dersler ilgili dönem ortalamasına dahil edilmez.

Örneğin; 3. Sınıf 6. Dönem için hesaplama yapılıyorsa; müfredatta, 6. Dönemde yer alan derslere göre hesaplanan ortalama sonucunda yüzde onluk listeler ilan edilir.

Üniversitemiz 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi yüzdelik dilim başarı sıralamasına giren öğrencilerimiz 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde  öğrenim ücretlerini birinci öğretim öğrencileri için belirlenen öğrenci katkı payı kadar ödeyeceklerdir.

* Öğrenim harçları ile ilgili yüzde on hesaplamaları Dönemlik Öğrencilerde yarıyıl, yıllık öğrencilerde eğitim-öğretim yılı olarak hesaplanır.

Not: Yıllık müfredat yüzde onluk listeleri, bütünleme sınavlarının tamamının ilanı sonucunda hesaplanacaktır (Bu süreçte harç (katkı payı) bedeli yatırılacak olup; "yüzde onluk" dilime giren öğrencilere yatırılan harç bedelleri daha sonra iade edilecektir.

2016-2017  eğitim-öğretim yılı dönemlik müfredat, bahar dönemi yüzde onluk liste için tıklayınız.

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 13.08.2017 18:36:38 tarihinde güncellenmiştir.