E.posta gönderimi hakkında

Fakültemizden talep edilen ve aşağıda belirtilen hususlar dışındaki iş ve işlemlerde

Fakültemiz hesaplarına eposta gönderen öğrenci ve mezunlarımızın

Kişisel bilgilerini (TC KİMLİK NO-iletişim bilgileri-öğrenci numaraları) tam olarak bildirmeleri gerekmektedir.

Kişisel verilerin korunması kapsamında

1.) eposta ile yapılan belge ve bilgi talebi işleme alınmamaktadır

2.) eposta ile yapılan 3.şahıslara verilmesi istenen belge ve bilgi talebi işleme alınmamaktadır.

3.) 3. şahısların aşağıda bahsedilen hususları yerine getirmeleri dahilinde işlem tesis edilecektir.

4.) eposta veya faks ile yapılan kayıt dondurma kayıt silme ve bunun gibi öğrencilik durumlarını etkileyecek talepler işleme alınmayacaktır.

Vekalet yoluyla gerçekleştirilecek her türlü işlem bakımından vekil yetkisinin dayanağını oluşturan ve yapılması istenen iş ve işlemleride kapsayacak "resmi vekaletname" aslının Fakültemize ibrazı zorunludur.

Vekaleten yürütülen işlemlerde vekil ve vekalet edilen kişinin nüfüs cüzdanının aslı ve  fotokopilerinin de ibrazı gerekmektedir.

Resmi vekaletname dışında temsil yoluyla işlem yapılması mümkün değildir.

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 06.10.2017 09:31:43 tarihinde güncellenmiştir.