Kampüs Kart

KAYBOLAN,YIPRANAN,ARIZALANAN...KAMPÜS KART BAŞVURUSU:

ü  444 0 800 DENİZBAK ÇAĞRI MERKEZİ ARANARAK VEYA DENİZBANK FİKİRTEPE ŞUBESİNE GİDİLEREK KART TALEBİNDE BULUNULUR,

ü  KART TALEBİNDE BULUNDUKTAN 3 GÜN SONRA 444 0 800 ARANARAK BİLGİ ALINIR. KART HAZIR İSE DENİZBANK FİKİRTEPE ŞUBESİNDEN TESLİM ALINIR.

• NOT: İLK DEFA KAMPÜS KART ALACAKLAR YANİ DAHA ÖNCE KAMPÜS KARTI HİÇ BASILMAMIŞ (BYS’DE FOTOĞRAFIN OLMAMASINDAN DOLAYI VEYA FARKLI BİR NEDENDEN DOLAYI) OLANLAR AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE KAMPÜS KART TALEBİ OLUŞTURULMALIDIR.

1. ”bys.marmara.edu.tr” ADRESİNDEN “BYS” HESABINA “GİRİŞ” YAPILIR,

2. AÇILAN EKRANIN SAĞ ÜST KÖŞESİNDE YER ALAN “DESTEK”  KISMINA GİRİLİR,

3. “UYGULAMA” BÖLÜMÜNDEN “KAMPÜS KART”  SEÇİLMELİDİR,

4. “NİTELİKLER”  BÖLÜMÜNDEN “KART DURUMUNU” ÜZERİ TIKLANMALI, YANİ SEÇİLMELİDİR,

5. “TÜR”  BÖLÜMÜNDEN “TALEP” SEÇİLİR,

6. AÇIKLAMA KISMINA DA “ÖĞRENCİ NUMARASI, T.C KİMLİK  NUMARASI” YAZILARAK DURUM İZAH EDİLDİKTEN SONRA  ”GÖNDER” TIKLANARAK BAŞVURUDA BULUNULUR.

--TALEPTE BULUNULDUKTAN YAKLAŞIK OLARAK 10 GÜN SONRA YENİ KAMPÜS KART, DENİZBANK FİKİRTEPE ŞUBESİNDEN TESLİM ALINIR.

Üniversitemiz Göztepe Yerleşkesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda bulunan Denizbank kart teslim noktası, 08.01.2018 tarihinden itibaren Denizbank Fikirtepe Şubesi’nden hizmet verecektir. Kampüs kart işlemlerinizi ilgili şubeden gerçekleştirebilirsiniz.

Adres: FİKİRTEPE MAH. MANDIRA CAD. No: 88 Kadıköy İSTANBUL

Telefon: 216 5510421

NOT: MOBİL UYGULAMA ÜZERİNDEN YAPILAN İŞLEMLERDE NİTELİK KISMI ÇIKMAYABİLMEKTEDİR. BU DURUMDA BAŞVURUNUZU BİLGİSAYARDAN YAPMANIZ ÖNERİLİR.

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 29.08.2018 15:43:43 tarihinde güncellenmiştir.