YÖKSİS Bilgi Girişi (2008 Öncesi Kayıtlananlar)

Aşağıdaki görsellerde yer alan işlemlerin yapılmasına rağmen güncelleme gerçekleşmiyor ise:

hukukogrenciisleri@marmara.edu.tr  e-posta hesabına;

1. Nüfus cüzdanının her iki yüzünün resmi yada dijital taranmış halini,

2. Geçici mezuniyet belgesi ve diplomanın önlü arkalı resmi

ekinde olmalı (Bu iki belgeye ulaşılamıyorsa mezuniyet bilgisi olarak fakültemizce karşılaştırmak üzere:

Mesai saatleri içerisinde Fakültemize ulaşan bilgiler en kısa sürede tamamlanacaktır.

Not : YÖKSİS bilgileri 2008 öncesi kaydolan ve Öğrenci Bilgi Yönetim Sisteminde kayıtlı olmayan mezunlarımız içindir.

Eğitim bilgileriniz e-devlet’te (turkiye.gov.tr adresinde) bulunuyor

fakat ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde bulunmuyorsa; Aday İşlemleri Sisteminde “Eğitim Bilgilerim” kısmında bulunan “Eğitim Bilgilerimi e-Okul/YÖKSİS’ten Güncelle” butonuna basmanız gerekmektedir.

E-Devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden mezuniyet belgesi almak veya sorgulamak isteyenler aşağıdaki ekran alıntısında belirtilen yolu takip edebilirler.

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 08.08.2019 16:57:54 tarihinde güncellenmiştir.