E.posta gönderimi hakkında

Fakültemiz hesaplarına eposta gönderen öğrenci ve mezunlarımızın talep edilen ve aşağıda belirtilen iş ve işlemlerde

Kişisel bilgilerini:

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlık Numarası:

Öğrenci Numarası:

Adı Soyadını:

Cep Telefonu:

E.posta:

bilgileri tam olarak bildirmeleri gerekmektedir.

Kişisel verilerin korunması kapsamında

eposta ile yapılan 3.şahıslarca istenen belge ve bilgi talebi işleme alınmamaktadır.

eposta veya faks ile yapılan

kayıt dondurma

kayıt silme ve bunun gibi öğrencilik durumlarını etkileyecek talepler işleme alınmamakta;

bu işlemlere esas belgenin ıslak imzalı dilekçe ve raporları fakültemize teslimi gerekmektedir.

Vekalet yoluyla gerçekleştirilecek her türlü işlem bakımından vekil yetkisinin dayanağını oluşturan ve yapılması istenen iş ve işlemleride kapsayacak "resmi vekaletname" aslının Fakültemize ibrazı zorunludur.

Vekaleten yürütülen işlemlerde vekil ve vekalet edilen kişinin nüfüs cüzdanının aslı ve  fotokopilerinin de ibrazı gerekmektedir.

Resmi vekaletname dışında temsil yoluyla işlem yapılması mümkün değildir.

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 05.09.2020 18:13:52 tarihinde güncellenmiştir.