İletişim Bilgi Güncellemesi Hakkında Duyuru

İletişim Bilgilerinde değişiklik olanların Öğrencilerin, Bilgi Yönetim Sisteminde (BYS) “Bilgilerim” kısmında yer alan adres telefon ve eposta bilgilerini güncellemeleri önem arz etmektedir.
epostadegisimi.jpg (82 KB)

Toplu e.posta gönderimi öğrencilerimizin OBYS bilgi yönetim sisteminden çekilen iletişim bilgileri üzerinden yapılmaktadır.

E.posta bilgisi Fakültemizde güncel olması durumunda,
Fakültemiz tarafından gönderilen duyuru ve bilgilendirmelerin öğrencimize  ulaşması öğrencilik süreçlerinin sağlıklı sürdürülebilmesi için önem arz etmektedir.

E.posta bilgileri değişen öğrencilerimizin ivedilkle aşağıdaki bilgileri doldurup hukuk@marmara.edu.tr adresine gönderilmesi  gerekmektedir.

ÖĞRENCİ NO YENİ E-POSTA ADRESİ :  ADI SOYADI

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 22.07.2020 14:17:34 tarihinde güncellenmiştir.