YÖKSİS Bilgi Girişi (2008 Öncesi Kayıtlananlar) ve E.devlet Transkripti

2008 Öncesi mezunlarımızın transkripti E.devlet e yüklenememektedir

Mezunlarınız bu nedenle ıslak veya e.imzalı transkriptlerini talep edebilir

Islak veya e.imzalı transkriptler e.posta il gönderilir.

E.imzalı belgelerin doğrulaması E.Devlet üzerinden yapılabilir

Aşağıdaki görsellerde yer alan işlemlerin yapılmasına rağmen güncelleme gerçekleşmiyor ise:

YÖKSİS Bilgi Girişi (2008 Öncesi Kayıtlananlar)

pdf, png, jpg, jpeg formatında dosya yüklemelisiniz.

2008 Öncesi mezunlarımızın transkripti E.devlet e yüklenememektedir bu nedenle transkript talep edebilirler talepler bildirdikleri e.posta hesabına gönderilir

Fakültemizce karşılaştırmak üzere:

Mesai saatleri içerisinde Fakültemize ulaşan bilgiler en kısa sürede tamamlanacaktır.

Gönderilen e.postalar başvuru sırasına göre işleme alınmaka yoğunluğa göre 1-36 saat içinde veri girişi tamamlanmaktadır

Not : YÖKSİS bilgileri 2008 öncesi kaydolan ve Öğrenci Bilgi Yönetim Sisteminde kayıtlı olmayan mezunlarımız içindir.

Eğitim bilgileriniz e-devlet’te (turkiye.gov.tr adresinde) bulunuyor

fakat ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde bulunmuyorsa; Aday İşlemleri Sisteminde “Eğitim Bilgilerim” kısmında bulunan “Eğitim Bilgilerimi e-Okul/YÖKSİS’ten Güncelle” butonuna basmanız gerekmektedir.

E-Devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden mezuniyet belgesi almak veya sorgulamak isteyenler aşağıdaki ekran alıntısında belirtilen yolu takip edebilirler.

ARABULUCULUK EKRANINDA GÖRÜNTÜ

UYARI

Fakültemiz TC Kimlik numarası kullanılmayan dönemlerdeki eski mezunlarımızın YÖKSİS veri girişini yapmaktadır.

Aşağıdaki ekran açan mezunlar giriş yapmaya çalışmakta ve Fakültemizden şifre istemektedirler

Fakültemiz YÖKSİS giriş şifresi vermemekte Fakültelerinde yetkiside bulunmamaktadır.

Söz Konusu Ekran öğrenci kullanımı için değildir.

Öğrenim durumu kişi edevlette yükseköğretim mezun sorgulama sayfasından ulaşabilir.

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 29.02.2024 14:45:34 tarihinde güncellenmiştir.