5.) İletişim Bilgi Güncellemesi

İletişim Bilgilerinde değişiklik olanların Öğrencilerin, Bilgi Yönetim Sisteminde (BYS) “Bilgilerim” kısmında yer alan adres telefon ve eposta bilgilerini güncellemeleri önem arz etmektedir.
epostadegisimi.jpg (82 KB)

Toplu e.posta gönderimi öğrencilerimizin OBYS bilgi yönetim sisteminden çekilen iletişim bilgileri üzerinden yapılmaktadır.

E.posta bilgisi Fakültemizde güncel olması durumunda,
Fakültemiz tarafından gönderilen duyuru ve bilgilendirmelerin öğrencimize  ulaşması öğrencilik süreçlerinin sağlıklı sürdürülebilmesi için önem arz etmektedir.

E.posta bilgileri değişen öğrencilerimizin ivedilkle aşağıdaki bilgileri doldurup hukuk@marmara.edu.tr adresine gönderilmesi  gerekmektedir.

Toplu e.posta listesine eklenmesi talep edilen güncel eposta

Bu sayfa Hukuk Fakültesi tarafından en son 29.02.2024 16:13:29 tarihinde güncellenmiştir.